WorkZ Inrijpoort

Een mooie inrijpoort met gemetselde poeren of een poort die automatisch open gaat, met de inrijpoorten van WorkZ zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zorgen voor een duurzame, mooie en vooral veilige afscheiding van tuin of oprit.

Onze uitgebreide ervaring in het ontwerpen, adviseren en plaatsen van inrijpoorten zorgt ervoor dat we ook voor uw budget het perfecte hekwerk kunnen verzorgen.

Vooraf heldere offerte, geen verrassingen achteraf.

Ruime ervaring in hekken, straatwerk en tuinafwerking.

Afspraak = afspraak, wij zitten bovenop de planning.

Soorten inrijpoorten

Een inrijpoort bestaat uit enkele onderdelen. Uiteraard is er het hekwerk zelf, maar denk bijvoorbeeld ook aan het hang- en sluitwerk. Voor de inrijpoort moeten we de volgende beslissingen gaan maken:

 • Draaipoort of schuifpoort
 • Poeren (kolommen naast het hek)
 • Hang- en sluitwerk
 • Elektrisch of handmatig openen en sluiten
 • Intercominstallatie
 • Openen met persoonlijke code
 • Camera’s
 • Verlichting
 • Model hekwerk
 • Kleur(en)

Ben je nog aan het nadenken wat je precies wilt? Je mag ons altijd even bellen voor gratis advies wat mooi staat in jouw tuin!

Hoe werkt hekwerk bestellen bij WorkZ?

We starten het traject van een inrijpoort meestal met een prijsindicatie. Als je via het formulier onderaan deze pagina je wensen invult krijg je van ons een richtprijs. Als dit binnen jouw budget past, plannen we een kennismaking in. Dit gesprek is uiteraard nog vrijblijvend.

Tijdens dit gesprek gaan we zorgen dat je wensen duidelijk worden. De opties die hierboven genoemd worden bespreken we en hier maken we keuzes in.

Alle keuzes komen terug in een heldere offerte. Eventueel kunnen we onderdelen optioneel maken zodat de poort binnen jouw budget past.

Als de offerte akkoord is gaan we jouw inrijpoort inplannen voor productie. We maken ons hekwerk in een metaalgieterij die helemaal op hekwerken is ingericht. We gebruiken hoge kwaliteit metaal, zodat de poort tegen een stootje kan!

Na de productie wordt het hek behandeld. We verzinken het hekwerk allereerst en vervolgens wordt het twee keer gepoedercoat. Je kunt voor jouw hekwerk elke kleur kiezen. Het is zelfs mogelijk om een combinatie te maken. Denk bijvoorbeeld aan een groen hek met witte hekpunten.

De laatste stap is de leukste: we komen jouw inrijpoort plaatsen! Het plaatsen van hekwerk kan binnen een dag geregeld zijn of kan enkele dagen in beslag nemen, dat is afhankelijk van jouw wensen en de omgeving. Als er bijvoorbeeld gemetseld moet worden of we moeten beton storten, dan kan het plaatsen langer duren.

Naast het plaatsen van hekwerken kunnen we ook zaken als bestrating, beplanting of het inzaaien van gras meenemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Wil je een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen of wil je kennis maken om je wensen door te spreken?
Je kunt ons bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of de contactgegevens te gebruiken!

Aanvraag prijsvoorstel

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We proberen binnen één werkdag een reactie te geven.

  Welke opties wil je?

  SchuifhekDraaipoortStalen poerenGemetselde poerenElektrisch openen en sluitenVerlichting

  Optioneel: upload een foto van de huidige situatie (max. 5MB)

  Optioneel: upload een tekening of schets van je wensen (max. 5MB)

  Direct contact

  Liever direct contact of heb je een spoedklus? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur via onderstaande gegevens.

  WorkZ Hekwerk

  Korfgraaf 9
  4174 GL Hellouw

  Mob: 06 5393 3426
  Mail: info@workzhekwerk.nl

  Chat openen
  Heb je vragen? Stel ze gerust!
  Hallo 👋
  Waarmee kunnen we je helpen?