WorkZ Sierhekwerk

Een hekwerk wat ongewenste gasten buiten houdt en er ook nog eens mooi uitziet, dat is het sierhekwerk! Met een metalen sierhek zorg je voor een prachtige afscheiding en maak je jouw tuin helemaal af! Of je nu een bedrijf hebt of je wilt een hek bij jouw woning, WorkZ Hekwerk gaat je helpen aan het perfecte hek!

Dankzij onze ruime ervaring weten we jouw wensen te vertalen in een mooi metalen sierhek. We zorgen voor het hele proces, van ontwerp van het hek tot en met de plaatsing.

Vooraf heldere offerte, geen verrassingen achteraf.

Ruime ervaring in hekken en alles wat eromheen komt kijken.

Afspraak = afspraak, wij zitten bovenop de planning.

Sierhekwerk tuin

Als je een sierhekwerk wilt bestellen beginnen we met het inventariseren van je wensen. Hoe lang wordt het hekwerk, moeten er poorten in komen, welke kleur wordt het hek en welke hekpunten wil je? Dit doen we tijdens de eerste, vrijblijvende kennismaking.

Na akkoord op ons prijsvoorstel gaat het sierhek geproduceerd worden. We gebruiken hoge kwaliteit metaal en zorgen voor een hoogwaardige afwerking door middel van verzinken en twee keer poedercoaten. Hierna komen we het hek plaatsen. Eventueel straat- of grondwerk kunnen we ook meenemen. Het hele proces van kennismaking tot plaatsing duurt ongeveer 8 tot 12 weken.

Hoe werkt hekwerk bestellen bij WorkZ?

We starten het maken van een sierhekwerk meestal met een prijsindicatie. Als je via het formulier onderaan deze pagina je wensen invult krijg je van ons een richtprijs. Als dit binnen jouw budget past plannen we een kennismaking in. Dit gesprek is uiteraard nog vrijblijvend.

Tijdens dit gesprek gaan we zorgen dat je wensen duidelijk worden. Welk soort hekwerk wil je bijvoorbeeld?

Hierna gaan we naar de afmeting van het hek en de maten van de afzonderlijke delen kijken. Ook het aantal poorten en het hang- en sluitwerk nemen we mee. En niet onbelangrijk, welke hekpunten komen erop? Al jouw keuzes komen terug in een duidelijke offerte. Eventueel kunnen we onderdelen optioneel maken, zodat je het perfecte sierhekwerk binnen jouw budget kunt kiezen.

Als de offerte akkoord is, gaan we jouw hekwerk inplannen voor productie. We maken ons hekwerk in een metaalgieterij die helemaal op hekwerken is ingericht. We gebruiken hoge kwaliteit metaal, zodat het hek tegen een stootje kan!

Na de productie wordt het hek behandeld door middel van verzinken en twee keer poedercoaten. Je kunt voor jouw hekwerk elke kleur kiezen. Het is zelfs mogelijk om een combinatie te maken. Denk bijvoorbeeld aan een groen hek met witte hekpunten.

De laatste stap is de leukste: we komen jouw hekwerk plaatsen! Het plaatsen van hekwerk kan binnen een dag geregeld zijn of kan enkele dagen in beslag nemen, dat is afhankelijk van jouw wensen en de omgeving. Als er bijvoorbeeld beton gestort moeten worden of we moet stroom aanleggen, dan kan het plaatsen langer duren.

Naast het plaatsen van hekwerken kunnen we ook zaken als bestrating, beplanting of het inzaaien van gras meenemen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Meer informatie of een voorstel ontvangen?

Wil je een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen voor jouw sierhekwerk of wil je kennis maken om je wensen door te spreken?
Je kunt ons bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of de contactgegevens te gebruiken!

Direct contact

Liever direct contact of heb je een spoedklus? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur via onderstaande gegevens.

WorkZ Hekwerk

Korfgraaf 9
4174 GL Hellouw

Mob: 06 5393 3426
Mail: info@workzhekwerk.nl

Aanvraag prijsvoorstel sierhekwerk

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. We proberen binnen één werkdag een reactie te geven.

  Naar wat voor soort hekwerk ben je op zoek?

  (Sier)hekwerkInrijpoortSchuifhekOverig

  Optioneel: upload een foto van de huidige situatie (max. 5MB)

  Optioneel: upload een tekening of schets van je wensen (max. 5MB)

  Chat openen
  Heb je vragen? Stel ze gerust!
  Hallo 👋
  Waarmee kunnen we je helpen?